Toen we vorig jaar  verhuisden naar Sint Anthonis werd het 10 keer zo klein. Beslissingen nemen wat je wel en niet wilt bewaren. In de meeste gevallen was het heel duidelijk 100 stoelen en 15 tafels weg er mee. Ontspullen, een afscheid en op naar een nieuw hoofdstuk in het leven.

Maar van mijn spullen om teambuildingspellen te organiseren daar wilde ik zeker in de toekomst wel weer eens iets mee doen. We zijn bijna een jaar verder en na een wandeling die jammer genoeg eindigde met een pijnlijke rug bij Kees, maar daar over meer in deze blog, ben ik vol overgave aan het sporten en mezelf aan het verdiepen in de KPNI food en lifestyle. Ik ga recepten en weekschema’s maken en verspreiden voor die dat nodig hebben. Voeding is altijd mijn passie geweest en toen ik van de Middelbare Hotelschool af kwam wilde ik eigenlijk diëtetiek studeren. Zover kwam het niet, toevalligheden en de liefde brachten me een mooi arbeidzaam leven in de horeca met later heel veel workshops en teambuildingspellen. Hierin kon ik al mijn creativiteit kwijt samen met de medewerkers die we om ons heen hadden verzameld. Wat een dikke pret hadden we. Een keer mochten we zelfs een spel in Zwitserland uitvoeren helemaal op maat gemaakt.

 

Nu Kees zeventig is en ik keihard tegen mijn grenzen ben gebotst, heb ik veel leermomenten gehad. De waarheid is dat ik nooit die tomeloze energie meer zal hebben om heel veel soorten activiteiten tegelijkertijd te ontplooien. Voortaan is het één ding heel goed en dat wordt dus Eetjezelfvitaal gebaseerd op de inzichten uit de wetenschap van het KPNI.

 

Blij met mijn keuze ben ik nog steeds wel in het bezit van heel veel spel materiaal. Voor de Bende van Oss, een spel waar je onder andere met je team het “slechte” in jezelf naar boven haalt. Verzekeringen oplicht, geldkisten kraakt en een boerderij leegrooft. De Zeven van de Maashorst een spel waar je, in een reis door de tijd, te maken krijgt met zeven zonden en zeven deugden gebaseerd op zeven historische verhalen. Grote pionnen, dobbelstenen, buksen kaarten. 80 hoofddeksels voor een pubquiz en vier handbeschilderde decorlakens voor een oer Hollandse sfeer. Zelf gedrukt geld scoreborden. Alle data met vragen en nieuwe spelformulieren op een usbstck Een grote geluidsbox met microfoons. We hebben het allemaal en nog veel meer.

 

We zoeken een creatieveling met ondernemerszin en teamspirit die deze spullen wil erven en overnemen. De spullen zijn “To Good to Go” en verdienen nog meer uren speelplezier. Ben je geintereseerd bel me dan voor een afspraak.