verhuizenNa 14 jaar hebben we onze mooie locatie de Broksteeg verkocht. Het werd tijd om te veranderen.

We houden van ons werk, we genieten van het prachtige uitzicht en het verse fruit en de heerlijke kruiden. Echter het besef dat er nog meer is werd ons steeds duidelijker.

Inmiddels zijn we opa en oma geworden van twee prachtige mannetjes, waar we graag oppassen. Dinie kreeg een burn-out en Kees vond iedere dag in de tuin werken wel heel veel.

We gaan terug naar onze basis en dat is bezig zijn met koken. Puur zelf gemaakt vanaf de basis. In ons nieuwe huisje voor onze familie en vrienden. Verder gaan we koken op locatie in opdracht voor degene die een klik met ons hebben.

Mooie projecten zoals een klein huwelijksdiner, privé kooklessen of bij de intermittent living weken

Het kleine fijne huisje kunnen we ook rustig een poosje alleen laten staan om de wereld te verkennen. Zo hebben we besloten naar Santiago de Comopstella te gaan wandelen. Wat we onderweg meemaken gaan we vanaf hier met jullie delen.

Vanaf 31 december ontvangen we geen gasten meer en op 8 februari overhandigen we de sleutels aan Joop van Morningroad photography Met de fijne lichtinval, het uitzicht en de gave ruimtes kan hij zijn creativiteit volop de ruimte geven op deze mooie plek.