Wij zijn nomad-koks, dat waren we niet altijd. Of misschien een klein beetje.

Voorheen waren we als Uitstapjesspecialist actief, vanaf 2006 tot 2020 in het Maashorstgebied. Ooit gestart als pioniers in kookstudioland en met een toen bekend restaurant in 1984 De Peppelen waarbij we zelf alle recepten uitschreven. Sinds half januari 2014 tot 2021 waren we actief op de Broksteeg in Schaijk

Waar we ook zijn, koken we. In workshops of gewoon helemaal voor jou of met jou.

Midden in het bos, aan zee of down town, nodig ons uit. Als er een fornuis is, gaan we aan de gang voor jou, of samen met jou. Gezond eten, vegan of juist met een dikke vette steak. Altijd met puur natuur food

Kees kookt graag voor en samen met gasten. Hij klust, werkt graag in de tuin en is een echte familieman. Pas op want met een spelletje is hij genadeloos en maakt je dan graag in.

Dinie geeft chocolade workshops, experimenteerd met smaken zo maakt ze Limodina heerlijke limonadesiroop. Haar hobby’s zijn schrijven, mooie tafels stylen en de kleinkinderen.

Samen zijn Kees en Dinie graag onderweg, zo staat voor 2021 een tocht naar Santana de Compostella gepland.